Chrome Pointer

Mindre löfte till mig själv

 
   Ibland glömmer jag verkligen hur vackra miljöerna i SSO faktiskt är. Som Nilmers Högland, hur ofta hänger jag där? Höh, aldrig. Klipphärad? Skulle inte tro det. Äppellunden och resterande Firgrove? Gissa.
 
   Jag ska verkligen försöka börja... bara glida runt. Det är ett så häftigt spel det här, men man blir hemmablind. Man väntar på onsdagarna, lägger tid på att levla hästar, kämpar med rykte, men vi har en så sjukt grym värld som breder ut sig på våra datorskärmar.
 
   Jag tappar lätt bort mig bland uppdrag och liknande och glömmer SSO's visuella storhet. Det är något jag ska tänka på :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.