Chrome Pointer

Min allra första bildredigering

   Om man räknar med att flytta ben och grejer då ^^
 
 
 
   Hade inte riktigt tålamodet för att sitta länge med det här, jag ska nog gå och lägga mig igen för jag mår fortfarande inte särskilt bra. Men huvudet är indraget, frambenen är lyfta lite för att galoppen ska se rundare ut. Och det syns, det är rätt slarvigt runt hennes framhovar, mää xP
 
   Aja, adios så länge.


Juliette Stardawn

Superbra gjord för vara din första redigering! :) Du skulle sett min första .. :S

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.