Chrome Pointer

Man lär sig nytt varje dag

 
   Först igår lärde jag mig hur man gör text med konturer i Photoshop, haha. Har haft min version av Photoshop sedan 2007 tror jag, fast iofs har jag ju aldrig använt det så mycket som jag gör nu.
 
   De där fyra baseballjackorna i spelet, de är så snygga så jag vill knappt låta Esme ha på sig annat just nu, haha. Det gör lite att jag har dåligt med idéer för nya outfits... Men jag har köpt in lite nytt med vintern i åtanke :) IRL avskyr jag verkligen att handla kläder alls, min mamma släpar in mig i klädaffärer med våld (jag skojar inte), i spelet är det aaaningen roligare ^^'


Athena Moonbell

Haha jag hatar också att gå i klädaffärer.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.