Chrome Pointer

I Can't Wait To Get On the Road Again

 
   Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta med spelets huvudstory! Jag tycker det var så underbart med den här sista delen gällandes kaoset i SIlvergladebyn där alla invånare kutade runt och skrek och det verkligen var jordens undergång- okej då, Silvergladebyns undergång. Men att traska runt som värsta Ghostbustern med en awesome dammsugare på ryggen (jaja, skuggsugare, så noga behöver det la inte vara), samt det fantastiska ljuset... Vi lär ju ha en bra bit kvar av huvudstoryn eftersom vi fortfarande måste leta upp Anne och Lisa samt bygga rykte med två än så länge ej upptäckta Cirklar, så jag kan verkligen inte vänta på att få se vad framtidens uppdrag kommer ge oss :D


Juliette Stardawn

Måste börja med att säga, din bild är otroligt snygg! Bakgrunden & ljuset är hur fräckt som helst, ångrar att jag inte fotade mer under dom uppdragen... Och du har så rätt, fick världens ghostbuster känsla av det här och kan inte vänta med att fortsätta på dom här spännande uppdragen! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.