Chrome Pointer

Gömma sig till en uppdatering

   Det här med att folk gömmer sig inför uppdateringen är något jag inte förstår mig på. Kasta sig in i butiker, cirkusen, skönhetssalonger, allt för att få stanna inne på servern i några miniter till.
   Det är... så sjukt onödigt. Om alla bara loggar ut då spelservern är på väg att stänga ner, bör det inte tekniskt sett gå lite fortare för uppdatering och allt att bli klart? Jag vet inte om det stämmer, men det känns så onödigt att trassla till det då det ändå bara kan slå tillbaka på oss. För vad gör det oss för nytta? Och vad gör det för nytta för spelet i sig? Logga bara ut och invänta att uppdateringen är färdig liksom...
 
   Vad tycker ni om saken?


Selena Flowerfall

Förstår inte heller grejen med det. Aldrig gjort det själv. Som du säger, kanske det tar lite längre tid då. De kanske måste sitta och kasta ut alla som gömmer sig haha? x) Vet ju inte hur det funkar men haha. x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.