Chrome Pointer

Ytterligare 10 små saker

   1. Jag får alltid sjukt dåligt samvete då jag har "glömt bort" en av mina hästar i SSO och inte ridit den på ett tag.
 
   2. Jag dricker alltid alldeles för mycket te eller kaffe. Vad jag dricker går i perioder, antingen dricker jag tio koppar te på en dag eller fem koppar kaffe (fem gigantiska koppar då...), det går inte att varva. Ännu värre blev det då jag insåg att skolan erbjuder vaniljte på förmiddagsfikat... så sjukt gott ♥
 
   3. Jag har militärisk ordning i min spelgarderob och blir skogstokig på mig själv om jag lagt in något på fel ställe.
 
   4. Jag brukar aldrig uppnå max antal Jorvik Shillings i spelet - jag vill inte riskera att typ fem JS försvinner bortom maxgränsen xP
 
   5. Jag har just nu tankar om ungefär fem nya hästar i spelet, frågan är bara när Hästön kommer och hur mycket SC jag är villig att spendera.
 
   6. Jag har väldigt lätt för att lära mig språk, vilket är typ den enda talang jag besitter. Jag har läst franska och kinesiska i skolan och ska ta upp båda språken igen så snart jag orkar - om man ändå har en talang ska man väl försöka underhålla den, tycker jag ^^ Har dessutom planer på att åtminstone ta en titt på väldigt grundläggande spanska och tyska.
 
   7. Jag har i spelet aldrig bytt smink eller frisyr. (vilket jag typ inte har gjort IRL heller... hehe...)
 
   8. Webbdesign är ett av mina största intressen, dock är jag alldeles för lat för att starta upp projekt - dessutom har jag alldeles för lite fantasi.
 
   9. Jag har aldrig sålt en häst i spelet och åtminstone såsom det ser ut nu så kommer jag heller aldrig göra det.
 
   10. Jag har inte suttit på en häst sedan augusti och har sån sjuk abstinens, måste hitta en häst att rida...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.