Chrome Pointer

Welcome to the new week

   Den här veckan känner jag blir trevlig. Skördebygden öppnar, jag blir beundrad med Åskviggen, Misty flyttar hem, bloggen får ett lyft, iochmed Skördebygden lär jag ha massor att skriva på Wikin och det är alltid askul. Visserligen har en pissvecka framför mig IRL, men det är då man gräver ner sig i det som man faktiskt tycker om ^^
 
   Förutom det så börjar mitt bildförråd ta slut! Jag är ju en lat jäkel och för någon månad sedan fotade jag sjukt många bilder på mina pållar för att kunna använda på blogen, men nu börjar de ta slut. Och att återanvända bilder, det vill jag helst inte göra för ofta. Någon gång ibland är väl okej, men helst vill man ju kunna komma med något nytt, inte sant? :) Så... det är väl mitt stora mål för veckan! Nya bilder, förhoppningsvis kanske man får sig en bra däng inspiration och hittar på någon trevlig outfit som man missat helt tidigare :) Åh, det ska bli spännande att se på onsdag, vad för ny utrustning om vi får se där nere i söder.
 
   Sammanfattning - då livet faller samman så vänder man sig till det liv man köpt på internet ^^
 
 
   Bara för att så måste vi ju ha en arkivbild nu (y)
 


Lara Mcfield

"Då livet faller samman så vänder man sig till det liv man köpt på internet"
HAHA, så sant <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.