Chrome Pointer

Vilken strålande dag

   Jag vaknade upp i en regnig och dyster förort och spenderade hela förmiddagen på ett soligt Skansen. Bästa skoldagen ever - två timmars fri tid på Skansen utan lärare. Då klassen drog så fort de kunde gick jag in på terrariet en stund, dessutom hade jag med mig min kära systemkamera så jag fick några väldigt trevliga bilder. Perfekt start på dagen!
 
   Nu är jag alltså väldigt munter och glad och ska ta itu med fredagens bestyr på SSO. Dessutom ska jag (så fort som lägenheten tömts på folk här hemma) sätta mig och rita Evangeline Silverbells vinnarbild från tävlingen förra veckan, nu då hon kommit fram till vilken häst jag ska rita :) Om man säger så här, I have a plan! Kommer nog bli superbra ^^ Om jag orkar efter det ska jag försöka färdigställa min redigerade bild på Iddy. Han ser ut som Frankensteins skapelse just nu, stackarn, jag har rätt mycket att måla över.
 
   Aja, ljuvliga fredag helt enkelt :D






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.