Chrome Pointer

Tillbaka framför datorn

   Jag har varit och jobbat idag, kom hem för någon timme sedan och är helt stendöd. Dock är jag ensam hemma i helgen vilket innebär att resten av kvällen spenderas framför datorn med mängder av ostbågar och popcorn. Underskatta aldrig egentid!
 
   Ute regnar det och det är kallt, så jag tänkte fly in i SSO. Mitt mål i spelet just nu är att se till att jag har relativt vettigt med JS samt att jag måste ha över 6100 Star Coins - bara ifall det blir ett sånt där vidrigt "du-måste-vänta-till-imorgon"-uppdrag nu i slutet av oktober, för no way att jag väntar en dag på att bege mig till Skördebygden. Annars har man ju inte så mycket att göra nu, så jag ska verkligen försöka ta mig i kragen och slutföra mitt senaste redigeringsprojekt. Jag dör över hur lat jag är, fy!
 
   Ni får en liten bild för att liva upp ett i övrigt antagligen rätt ointressant inlägg. Whoopwhoop!
   Ja, jag älskar kombinationen rött/vitt på Freya... snygga djur...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.