Chrome Pointer

Puh!

   Jag har bara två heldagar kvar i skolan samt en halvdag, sen har jag höstlov! Gissa om det ska bli skönt, och jag kommer spendera rätt mycket tid framför SSO nu ^^
 
   Idag är det alltså sista brouppdragen för mig. Jag tycker de har varit riktigt roliga, så jag hoppas på fler liknande i framtiden. Dessutom är det en av de sista dagarna med sprickor, för innan den här veckan är slut är jag beundrad där. Jag tycker att sprickorna är superkul de med, men det ska bli skönt att slippa panika sönder då man kommit på sent på kvällen att man glömt en massa sprickor.
   Sen har jag en massa bilder att sortera ut från igår, jag fick annat att göra på kvällen och hann inte med alla. Förutom det ska jag fota både Gigi och Iddy idag också :)
 
   Nu ska jag koka en kopp te och sen sätter jag igång med dagens bestyr ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.