Chrome Pointer

Okej då...

   En liten utvärdering.
 
   Tyvärr kunde jag inte slappna av och njuta av uppdragen. Eftersom det blev så sent hann mamma komma hem så jag fick lämna datorn mitt i ett uppdrag för att laga mat med henne. Då jag väl satt framför datorn höll jag på att få spunk av alla spelare runt omkring. Tror att jag lade till runt 40st på min igg-lista, men det hjälpte ju inte märkbart... Om vi säger så här, jag har smärre torgskräck IRL. Det här är visserligen bara ett dataspel, men varningsklockorna ringer ändå i huvudet och säger "det här är inte bra", vilket är, rent ut sagt, skitjobbigt.
 
   Däremot finns det en sak med uppdragen som är fantatiskt! Det att så fort som man är i närheten av bron efter att uppdragen har börjat så ser man ingen annan spelare. Precis så som jag vill ha det, TACK SSO! Dock är jag lite besviken över att så fort som man rör sig utanför det området så kickar torgskräcken in igen (seriöst, 98% av alla spelare måste ju ha kutat runt i de södra breddgraderna nu på eftermiddagen). Vore underbart om man kunde välja själv var man vill använda det här "nu-är-jag-ensam-i-världen", men just nu får man ändå vara väldigt tacksam över att mman faktiskt får en chans att se vad man sysslar med borta vid brobygget.
 
   Byggmästare Donald känns ju som en skön prick. En brobyggare med höjdskräck. Men, han nämnde ju att det faktiskt går färjor mellan Jarlaheim och Silverglade - kanske vi har sån grym tur att vi också får ta del av det i framtiden?
 
 
   Jag tror att det blir en trevlig vecka, det här, och jag ser verkligen fram emot nästa onsdag. Så roligt det här ska bli!






Annie Bluestar

Hej! En fråga: Hur får du musik på din blogg? Är tacksam för ett svar ;)

Svar: Jag berättar lite om saken i det här inlägget: http://monokerus.blogg.se/sso/2013/march/ :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.