Chrome Pointer

Och vinnaren är...

   Ni har gissat, jag har sett era förslag. Det har varit väldigt intressant, må jag säga, och jag förstår många av era gissningar. Men det är var tydligen rätt svårt ändå. Min nästa häst är nämligen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      ...den fuxfärgade overon! Haha, jag vet inte riktigt om jag är förvånad över att inte fler gissade på henne, men jag förstår som sagt varför ni gissade på de ni gjorde och de flesta av dem kommer någon gång flytta in i mitt stall i slutändan :)
 
   Vinnare är alltså Evangeline Silverbell - kontakta mig och berätta vilken häst du vill ha avmålad :)
 
 
 
   På fredag vecka 43 köper jag henne antagligen, så att jag har tid att levla under lovet istället för att bli distraherad från skolan ^^


Evangeline Silverbell

Haha, nämen!! :)
Jag måste erkänna att jag gick tillbaka till inlägget där du beskrev alla hästar som går att köpa, och gissade på de du verkade gilla mest ;) funkade tydligen!

Den hästen kommer bli jättebra som din Misty :D

Svar: Glöm inte att berätta för mig vilken häst du vill ha avmålad ;)
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

HAHA åh, jag hade det som gissning men tillsammans med Saben kom vi fram till att den inte varit kvar så länge. Tog bort den från min gissa lista haha fyy :( Den hade funnits med om man hade fyra svarsalternativ ;) Tittade också när du beskrev alla hästar faktist!

Evangeline Silverbell

Du skulle gärna kunna få måla av min gråa andalusier (med originalman), hon heter Diana (Obsidianangel) :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.