Chrome Pointer

Kämpar med levling

   Kan ju säga att jag är tacksam för de två nya lopp jag har i Skördebygden, tack vare dem går levlingen än fortare än vad den skulle gjort om jag köpte Misty tidigare ^^
 
   Jag är dötrött på levlingen, men jag ger mig inte innan hon är på lvl 15. Sen tänkte jag faktiskt köpa min nästa häst ganska tätt inpå... Känns som att jag ser honom överallt och det ska bli sjukt kul att få hem honom :D
 
 
   Nä men levling var det. Huga.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.