Chrome Pointer

JAG DÖR

 
    Dock så är jag väldigt skeptisk till en sak - att man får tillgång till Skördebygden redan på lvl 4. Det sabbar ju en massa framtida storyquests? Som då Mr Kembell håller på och röjer runt, Halloweenuppdraget från förra året och då det snackas om Grådaggsbergen. Kommer de skriva om några av uppdragen då? Känns ju urmysko!
   Dock är jag tacksam över att vi slipper sova över för att ta oss söderut, gäller bara att se till att ha tid för att spela varje dag... Nu är jag i desperat behov av en "dölja-andra-spelare"-funktion...


Renee Bluebridge

Usch jaa! En sån funktion skulle behövas om nu alla newbies ska kunna komma in också :(

Rose Greenhill

En sån funktion skulle kunna vara det enda i en uppdatering och jag skulle fortfarande var nöjd. Har skickat in det till supporten men inte fått något svar :<

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.