Chrome Pointer

I Can't Keep This Smile Off My Face

 
   Phil Collins - On My Way
 

  Egentligen kunde väl den här texten ha passat bra för entrén till Södra Jorvik, men jag har något annat i åtanke åt den äran.
   I morgon fyller SSO två år! Hur häftigt är inte det? Jag antar att dagens uppdatering kommer ha något med det att göra, och förhoppningsvis får vi som utlovat veta mer om Södra Jorvik - de lovade ju mer information snart, så...
 
    Btw så är jag på Stockholms universitet under hela dagen idag då min lärare har hittat på att jag måste besöka fem olika föreläsningar där, så vi får se när jag lyckas återvända hem. Just idag är jag extra nyfiken på uppdateringen, så det är lite surt :( Har dock med mig min trogna surfplatta Paddy (som nu har varit i min ägo i två veckor, vilken trotjänare) så om det finns Wi-Fi lär jag försöka kika på uppdateringen :)


Renee Bluebridge

Åhh Phil Collins <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.