Chrome Pointer

Äntligen!

   Jag behövde göra ett antal uppdrag igår, men nu är jag äntligen uppe i lvl 15! Och idag stängde jag min sista spricka, vilket också det är fantastiskt skönt :)
 
   Nu idag har jag mest kutat runt i Jarlaheim, av lite olika anledningar. Värsta labyrinten! Dock tror jag att det blir mycket lättare att hitta då fler affärer öppnar och vi får prata med fler NPC's, då lär vi kunna hitta runt rätt enkelt ^^
   Jag har massor på G, men får se hur mycket jag hinner med idag eftersom jag har en rätt stor läxa som ska in i morgon och som jag inte ens har tittat på (ehm... oops), men nästa vecka har jag höstlov så frukta icke ^^


Haley Sunbear

Åh vad trevligt, jag har ca 400 xp kvar tills jag är uppe i level 15 :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.