Chrome Pointer

Fråga till er

   Jag har fått tusen frågor på Instagram om hur jag gör då jag fotar/redigerar mina bilder, så jag frågar er här - Är det intressant för er att veta hur jag behandlar mina bilder/hur jag tänker då jag fotar mina bilder?
 
 
Vill ni att jag ska skriva ett inlägg där jag berättar hur jag fotar och redigerar mina bilder?
  
pollcode.com free polls 
 
   Om "ja" så kan jag langa upp ett inlägg på hur jag gör om någon dag, annars låter jag det vara :)






Fiona Mcpaw

Jag undrar faktiskt lite hur du gör när du lägger upp bilder på instagram. Har tänkt att det skulle vara kul att ladda upp bilder då och då, men instagram finns väl bara till mobiler, eller har jag missat nåt? Det verkar isåfall väldigt jobbigt att redigera, flytta över till mobilen och ladda upp xD

Nadia Moonnight

Kan du redigera i GIMP 2.8? Jag har laddat ner det man fattar inte så mycket. Om du kan, kan du lägga upp något inlägg hur man gör då?

Svar: Jag använder bara Photoshop 4.0 så jag har tyvärr inte en aning om hur man gör i andra program :/ Dock är många program ganska lika varandra, så om du har tur kanske du får ut något av Photoshopkurser på nätet :)
Esmeralda Silverforce

Evangeline Silverbell

Jag tycker faktiskt att du har förklarat hur du gör, rätt så väl! :)

Svar: Dock så blir det ett inlägg ändå, det är så många på Instagram som ville ha ett :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.