Chrome Pointer

Jag hoppas på en sak.

   Jag vill inte att Södra Jorvik ska komma innan hösten, innan skolstarten.
 
   "VA?!" vrålar ni, "hon som skrivit tusen inlägg om den nya delen, vad händer?"
 

  Sommaren händer. Jag kommer vara datorlös i sommar, jag ska jobba på två ridläger (vilket ändå kommer bli så galet kul så det finns inte), jag ska gå på ett ridläger, förhoppningsvis ska jag hjälpa till lite i ett stall som jag gör varje sommar, och jag ska ut på en liten resa med mina bästa vänner. Jag kommer vara datorlös i ungefär fem veckor.
 
   Många familjer reser bort över sommaren, många kommer inte kunna spela SSO alls. Men det känns som att det händer mycket i sommar - Frieserhästarna kommer på onsdag, nya stigar har dykt upp i norr, nya, stängda butiker har tillkommit. Saker har satts i rullning.
 
   Och det vore så otroligt surt om jag kollade upp nyheterna på mobilen där jag sitter utan dator och ser att det jag längtat mest efter kommer nu under sommaren. Tror att många håller med mig på den punkten. Affärer kan man kolla upp i efterhand, hästar kan inköpas senare, men om det som jag längtat efter sedan i november 2011 kommer under den enda period då jag verkligen inte kan spela, fy fasen vad jag skulle bli irriterad.
 
   Fast det är ju inget att göra åt. Man får sitta och vänta, och hoppas.






Siri Moonbear

Jag tycker som du. Uppdrag, hästar, affärer - kör på!!! Bara inte södra jorvik. Jag kommer vara datorlös HELA sommaren, det skulle vara asdrygt med södra jorvik precis just då

Jenny Skydawn

Liksom, kör på som Siri där upp säger med affärer och hästköp. Men never Södra Jorvik eller så liksom. Håller med dig till 110%. Även är det KANSKE inte så farligt för jag får ha med min dator till Tysklsnd, Österrike, Slovenien. :))

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.