Chrome Pointer

Utvärdering av gårdagens uppdatering

   Mähä.
 
   Appaloosorna var fina. Finfina. Så fina att en av dem nu står i en box i mitt stall. Synd dock att de bara var två - för det här är rasen som kan se ut precis hur som helst. Mitt hopp är att det kommer fler i framtiden, eller kanske en Knapstrup bara för att ha fler tigererade hästar. Variation är underbart. Men jag tänker skylla det här på semestertiderna, tillochmed SSO-teamet måste ju ta ut semester. Är faktiskt förvånad över att vi har fått uppdatering varje vecka trots sommarlovet; men man är ju tacksam.
 
   Cowboysetet tycker jag är dösnygggt! Varför har det blivit så sjukt dyrt för? Vill ha, vill ha, vill ha... Kanske kan köpa lite i taget framöver, om jag vågar lägga Star Coins på det.
 
 
   Och tänk på det, ni som hela sommaren har klagat över att uppdateringarna är små. Semestertider. Var glada att vi får uppdateringar alls.


Emmy Lightlord

Appaloosorna är jättefina! Min syrra har en appaloosa irl, och den är brun med vit bak med massa bruna prickar på.
Hade velat ha den färgen igår, men är nöjd med de som kom ändå :)
Haha visst du att din blogg är min 3e populäraste sida? xD Kollar din blogg typ 5 ggr om dan c:
<3

Siri

Inget mig emot med små uppdateringar, jag är bortrest 90% av tiden och vill ju inte missa något spännande haha ^^

Ruth

Jag har tyckt uppdateringarna varit bra.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.