Chrome Pointer

Utmärkelser

   I många spel man spelar får man små utmärkelser på vägen. Typ "Här har du ett litet plakat på din profil för att du har nått det här målet". Så som det är på Wikin, t ex. Jag har funderat på sånt i SSO, och jag tror att det skulle kunna vara en liten rolig grej, även om man bara kan se sina egna plakat. Man kan ju ha lite allt möjligt typ, plakat för att ha loggat in varje dag under en vecka, plakat för att ha vunnit en guldmedalj i ett championat, plakat för att ha köpt en häst, är ni med? ("Är ni med", nu börjar det märkas att jag spenderat många somrar på Nybygget, hehe...)
 
   Jag tror det hade kunnat bli riktigt roligt, det blir ju ytterligare en liten sysselsättning att försöka samla plakat. De sidor/spel jag mest har i åtanke då jag tänker på detta är Howrse och The West - skillnaden är att i The West ser man inte alls sina utmärkelser och sånt innan man slutfört målet, så man vet liksom inte om man kan få något för saken. Eller det kanske går att kolla, men jag är ju som sagt mindre begåvad i många spel och jag har inte hittat något iaf.
 
   Sen vet jag inte riktigt om det passar för SSO, vi har ju stjärnletningen, men ändå. Brainstorma är alltid kul ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.