Chrome Pointer

Titta vilken skönhet

   Är så glad att jag fått hem min Poppy, så fantastiskt fin :3
 
 
 


Selena Flowerfall

Hon är verkligen jättefin! :D ♥ Funderar på om man ska köpa en appaloosa, vet dock inte vilken, jag gillar båda haha. x)

Svar: Haha, nu hade jag ju bestämt mig innan att just Poppy skulle med mig hem, men om jag inte gjort det hade jag nog velat som bara den, den där andra pållen är ju också grymt söt ^^
Esmeralda Silverforce

åsa dahlberg

Vad är det för träns som du använder där? :)

Svar: EKO-tränset utan nosgrimma :) Tror att det går att köpa i stallshoppen hos Stallet Gyllenbladet ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.