Chrome Pointer

Popstar

   Popstjärnan Poppy gör inget annat än lever upp till sitt namn. Lätt på foten och nästintill dansar med spänst i steget, som om hon poppade fram över marken. Pratsam, med små mullringar och gnäggningar. Hon är snygg, och hon vet om det.
 
 
   Namn: Popstar
   Tilltalsnamn: Poppy
   Namnbetydelse: Popstar översätts till Popstjärna. Poppy betyder "vallmo", men är också ett engelskt namn. I Litteratur dyker det bland annat upp i Harry Potter-serien - Madam Poppy Pomfrey.
   Född: 2004
   Ras: Appaloosa
   Lynne: Modig och självsäker. Ibland någorlunda nonchalant mot ryttaren.
   Level: 15
 
 


Elin Dragonfall

Jag håller med rätt så mycket när du sa att hon var snygg <3

Sanna

hej Esmeralda,

jag håller med dig om allt du skriver och jag litar fullständigt på dig. och du som Penny är jag också stort fan av. hör av dig snart!

av Sanna 9 år gammal

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.