Chrome Pointer

Oj

   Jag har ju sagt att jag började spela SSO i November 2011, men nu då jag tittade på gamla betalningar jag gjort i spelet såg jag att den första var från den femte Oktober. Jag minns att jag var hemma och sjuk då jag började spela, jag hade feber så jag satt i sängen med datorn i knäet och var helt förkrossad då gratisdelen tog slut - jag var ju inte myndig då och min lilla mamma har alltid varit rätt emot att betala saker på nätet. Men jag frågade försiktigt och hon sa att det var lugnt så länge jag betalade med egna pengar - eget kontokort hade jag ju, så jag kastade mig efter den där lilla betaldosan man har då man sköter bankärenden över nätet och köpte en månads SR så fort jag kunde. Jag tror att det var samma dag som jag började spela.
 
   Så - jag har spelat SSO sedan den femte Oktober år 2011. Är inte det rätt sjukt ändå? Jag har varit borta från spelet under ett par veckor då jag varit bortrest eller på ridläger, men annars har jag spelat nästan varje dag, med en enstaka veckas paus och några missade speldagar här och var.
 
   Vet inte om jag ska vara stolt för att jag är en trogen spelare eller rädd för att jag är så sjukt beroende, haha x)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.