Chrome Pointer

Hästarnas Lambourghini

   Jag tror inte att någon har missat att de arabiska fullbloden verkar stå för SSO's portar. En text på SSO's hemsida hintar om den nya rasen, som är en av de mest berömda i världen, för att inte tala om den ädlaste.
 
   Då vi fick den originala listan med hästraserna som planerades för framtiden trodde jag verkligen att den listan skulle följas och avslutas innan någon annan ras skulle dyka upp alls. Sen kom Friesern och den teorin sprack. Det är dock inte många raser kvar på listan - Westfalisk häst, Lipizzaner, Andalusier, Selle Francais och Appaloosa är de vi väntar på. Och nu har vi fått den berömda araben bekräftad också.
   Men då listan först släpptes blev jag förvånad över att det arabiska fullblodet inte var med. Jag hade väntat mig att listan skulle bestå av väldigt vanliga hästraser som alla skulle känna till, därför är jag fortfarande lite förvirrad över den där Westfaliska hästen. Om den inte varit med i Star Stable hade jag aldrig hört om rasen, och jag tycker ändå att jag är rätt intresserad av hästens raser och har relativt bra koll på dem. Dock är det självklart roligt att spelet kan lyfta fram ovanliga raser för att visa "vi finns också".
 
   Vad förväntar jag mig av araben? Jag vill att man ska kunna se att det är en arab. Jag vet inte hur SSO-teamet hade tänkt sig att lösa denna uppgift, eftersom en arab lätt ser lite mysko ut i dataspel. Det fina gäddhuvudet med stora näsborrar, den välvda halsen, de torra benen med små hovar, den högt burna svansen. Jag vet inte vilka av arabens stiliga drag som kommer utmärkas i spelet, jag vet inte vilka drag som kommer dras ner på, men jag hoppas att det ska vara lätt att känna igen araben.
   Jag och Genevieve hade en mindre diskussion om saken i början av sommaren, där vi funderade på om araben (eftersom vi antog att det verkligen skulle komma en redan då) skulle vara speciell liksom Friesern, att den kanske skulle ha lite luftiga gångarter. Tänk er en arab som blåser upp sig lite och säger "hej, titta på mig, här är jag".
 
   Det ska bli fantastiskt roligt att få in denna fantastiska ras i spelet, jag är lite svag för araber eftersom min favorit IRL sedan nästan tio år tillbaka är en. Jag är alltså väldigt nyfiken på hur det här ska utspela sig :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.