Chrome Pointer

Derek och hans jobb

   I Starshine Legacy var Derek fotograf och jobbade för regeringen. Nu är han postnisse. Ska det föreställa något spionjobb eller råkade han bara hamna där av någon slags mysko slump?
 
   Nu gillar jag ju de här konspirationsteorierna jag brukar vara inne på, jag vill tro att allt i spelet har en mening. Sen kanske det inte är så, men det är mitt hopp eftersom jag gillar att analysera.
 
   Men vad sjutton pysslar grabben med? Först något superviktigt uppdrag ute i Jorvikstallet och sen bara "nämen jag jobbar på posten, grymt viktigt jobb serru". Okej, om man jobbar på posten kan man ju mygla och öppna misstänkt post, men Derek verkar ju faktiskt vara relativt undermålig på jobbet eftersom man har hjälpt honom x antal gånger.
 
   Vad tror ni om Mr Hotshot-kameranisse?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.