Chrome Pointer

Lite dötid

   Skriverierna har fått vila ett par dagar då jag har haft massa andra saker att ockupera tankarna med.
 
   All snö är borta i Jorvik! Glädje! Visserligen var det härligt första veckorna, men man har verkligen saknat det gröna. Jag påminns återigen om varför jag har svårt för att tåla Vinterryttaren, haha. Det vita ser så tråkigt ut!
 
   Ash har haft en lugn vecka han med. Vi har fortsatt med druidträningen men annars har den dagliga motionen bara bestått av sträckan mellan Moorland och Valedale. Idag blev det dock en kvällstur då jag av någon anledning fick för mig att köpa en rosett till hans svans. Red mellan Fort Pinta, Silvergladebyn och Fiskebyn men hittade ingen rosett i den gröna färg jag ville ha... däremot fick jag med mig ett par gröna blommor till tränset hem. Köpte dessutom den nya nattsvarta sadeln i Firgrove (hann dit också, japp), den var riktigt snygg! Just nu använder jag dock en äldre, brun sadel tillsammans med ett relativt nyinköpt träns. Kanske langar in en bild i morgon.
 
   Just nu ska jag gå och lägga mig så roligare än så här blir det inte idag. Woho.


ange

Tråkigt när det är överdrivet med traditionerna!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.