Chrome Pointer

Just nu funkar ingenting

   Försökte logga in på spelet, nu på mammas dator. Gick inte. Bytte webbläsare. Gick inte. Bytte webbläsare igen. Gick inte. Startade om datorn. Fungerar fortfarande inte. Skrev ett meddelande till supporten. Knappen för "skicka" fungerar inte. JAG BLIR TOKIG! Dessutom är det något konstigt med Wikin på den här datorn, den har plötsligt ingen startsida, men det har den då jag tittar på min egen dator. Jag förstår inte, och jag är jätteirriterad.
 
   Jag är dessutom hemma med feber idag (tredje dagen i rad utan ett liv, yay) och har galet tråkigt, så fungerar inget på datorn. Så surt :(
 
   Edit: Försökte logga in med Facebook, tur att jag varit smart nog att koppla kontot för jag kom in nu...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.