Chrome Pointer

Det blev mycket spelande idag ändå

   Då jag väl kom in i spelet fungerade allt, tur det! Jag hittade några till stjärnor, nu är jag uppe på sjutton stycken. Jag trodde inte att jag skulle hitta ens tio då jag insåg hur väl gömda de är, men jag lyckades med lite tur, lite kunskap av spelkartan och lite kikandes i den globala chatten, hehe.
 
   Nu har jag fixat Fraps på den här datorn också, får se vad min kära mor säger om det då hon väl märker det... inte för att hon har någon kunskap om datorer, det är väl mer principen att jag inte ska installera vad som helst på den här datorn trots att den brakar ihop i snitt 2,5 gånger per dag.
 
   För att sammanfatta dagens äventyr litegrann så har jag sorterat inne i min sadelkammare. Allt är nu otroligt välorganiserat, vilket lät hålla sig i ungefär tre dagar om jag har tur, men just nu är det stiligt i vilket fall.
   Sorterat efter typ på huvudbonader, handskar och skor.
 
   Så där lite lagom snyggt uppradat efter modell på tröjan.
 
   Typ jeans, chaps, såna där konstiga trekvartsbyxor (varför har jag ens såna?) och ridbyxor.
 
   Känns som att jag har så otroligt mycket grejer på sista sidan där, haha.
 
   Sorterat efter sadelmodell - western, dressyr och allround.
 
   Tror det är ganska självklart hur jag tänkte på den här sidan.
 
   Detsamma här, fast det blir lite larvigt eftersom jag bara äger ett enda träns utan nosgrimma just nu, haha.
 
   Här är det en himla blandning - renpulver, sadelväskor, dekorationer, benlindor och Ashs allra första par skor. Dem kan man ju inte kasta! (Eller? Sentimentalt värde?)
 
   Och här har vi alla mina små skruttar som följer med i väskan. Just nu brukar jag faktiskt låta allihopa följa med mig då jag ska ut, eftersom de alla så lätt får plats i ryggsäcken.
 
 
   Så stiligt blev det, så får man se hur duktigt jag lyckas hålla ordningen ^^'


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.