Chrome Pointer

Wiho, jag kan typ rita ibland

   Jag hade lite tråkigt igår så jag ritade en bild på Ash. Jag gillar att rita men saknar ofta inspiration så det var lite kul att rita av något. Det är bilden i headern som jag använde som referens, mätte av proportionerna på huvudet lite snabbt för att göra det hela lättare.
 
   Jag blev himla nöjd faktiskt. Jag är ingen hejare på skuggning men jag tycker att den blev bra nu. Sen ändrade jag ju på några få detaljer, men det var roligt.
   Tog ca fem minuter att dra ihop den här.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.