Chrome Pointer

Vingårdens Vinkällare

   På ett sätt tycker jag det känns lite konstigt att man har en vingård, en massa vinodlingar och en vinkällare i ett barnspel. På ett sätt tycker jag att vinkällaren är en genialisk idé. Ja, som ett komplement till vingården i sig, alltså. Man är ju tvungen att förvara vinet någonstans då man har framställt det.
   Det är iaf himla snyggt gjort. Det är en BRA källare. Den fyller sin funktion. Och jag älskar detaljerna med spindelväv i hörnen. Det är ju ganska uppenbart att källaren inte får besök så ofta, haha.
 
   Jag tycker det är jättekul med de här små detaljerna. Det gör spelet så mycket mer levande.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.