Chrome Pointer

Vet ni varför jag startade bloggen?

   Den största anledningen var faktiskt för att göra reklam för Wikin. Jag vill att den ska växa och det är ju himla onödigt om jag sitter där helt själv som den enda människan på jorden som känner till den.
 
   Anledning nummer två är att jag gillar att skriva om spelet (vilket ni kanske märkt, haha) och jag ville inte spamma min personliga blogg. Där skriver jag om mina ridpass och spammar Disneybilder. Typ. Så jag hamnade här istället.
 
   Nu är jag ganska glad för att jag började med det här. Det är jättekul att skriva här och det är nästan ännu roligare att få respons från er. Jag blir jätteglad över uppskattningen, jag är en sån människa med otroligt kasst självförtroende och att ni återvänder varje dag för att läsa mer är faktiskt ganska rörande. Stort tack till er! ♥


Atte

Hej! Vad heter din personliga blogg? Självklart tvingar jag dig INTE att svara! Så ta't lugnt om du tycker att din blogg ska vara privat. ;)

Svar: Min personliga blogg skriver jag inte på längre och den är numera låst för omvärlden.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.