Chrome Pointer

Var snälla mot varandra i chatten!

   Väldigt ofta ser man att det startas bråk i chatten. Jag har aldrig en aning om vad de handlar om, men de spårar lätt ut i internetmobbning.
 
   Tänk på att vara snälla mot varandra. Det är aldrig roligt att vara med i ett bråk, även om det är över internet och man skriver med någon man inte känner. Ibland kan det nästan vara värre än att bråka med någon IRL.
 
   Häromdagen råkade jag se slutspurten i ett bråk. En tjej skrev "lita inte på ___ ___, hon är jättetaskig" (fast med sämre grammatik, suck, dagens barn), och den tjejen som blev uthängd försökte ta kontakt med denna rabiata lilla dam och bad till sist flera gånger om ursäkt i den globala chatten. Tjejen som hade hängt ut henne å andra sidan vägrade be om ursäkt från sitt håll, trots att hon anklagat denne ___ ___ att vara elak.
 
   Det är lättare att vara snäll bakom en datorskärm, men det är också lättare att vara elak. Men det blir bara tråkigt om man startar bråk om ingenting. Så försök att hålla en trevlig ton i chatten så blir spelet roligare för alla.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.