Chrome Pointer

SSO-teamet har hört mina böner

   Just nu väntar jag på att spelservern ska öppna så att jag kan börja spela, och idag är dagen då jag äntligen kommer nå lvl 14 :D Eftersom de ny uppdragen är i GÅD undrar jag om det innebär att Fornkungens bergsväg öppnar snart, vilket vore helt otroligt åzum! Jag har nämligen en liten aning om att Gyllenåsarnas Championat kommer gå längsmed den vägen, eftersom...
   Ja, jag menar den lilla... vad ska man säga? Vändplanen, haha? Nejmen jag har fått intrycket att att det nya championatet kommer vara rätt långt, och om det då går från starten, upp längsmed Fornkungens bergsväg, vänder där uppe på "vändplanen", kubbar tillbaka till mål. Det är iaf så jag hoppas att det kommer vara.
 
   Nu ska jag flytta mig till datorn som spelet fungerar på och invänta spelservern.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.