Chrome Pointer

SSO-bloggar

   Jag läser ganska många SSO-bloggar. Jag föredrar att ha dem på Bloglovin' så att jag kan läsa de inlägg som är intressanta och slippa de andra. Jag tycker det är otroligt tråkigt med inlägg om Moorlandchampionatet. Jag förstår inte vitsen, för de som skriver om det verkar ju ändå alltid vinna eller få medalj vartenda gång och jag bryr mig inte ett dugg.
   Sen inlägg då folk är ute med klubbar och vänner och skriver och flummar... nä, det är för mig också helt ointressant. Jag känner dem inte, förstår inte vad de snackar om, bryr mig inte. Det är inte läsvärt för mig.
 
   Däremot tycker jag mycket om funderande inlägg, upptäckande inlägg. Spoilers vill jag inte se, då jag ofta missar uppdragen som kommer på onsdagar - jag brukar vara i staller IRL hela kvällen och hinner inte spela då jag kommer hem. Då sabbas det lätt för mig om jag råkar kika in på en SSO-blogg nästa dag som spoilar uppdragen jag inte hunnit med än. Inlägg med outfits tycker jag också mycket om, det är roligt att se hur folk matchar med sina hästar.
 
   Vad vill ni helst läsa i en SSO-blogg?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.