Chrome Pointer

Om det bara bidde ett till uppdrag...

   Just nu är jag ganska desperat efter gula uppdrag. Jag är typ 50 xp från lvl 14, eftersom jag är en av dem som lider av att vi började spela direkt då serven öppnade. Därmed har vi mindre xp än de som började spela senare.
 
   Om det bara blev ett eller två gula uppdrag, det kan vara vad sjutton som helst, typ "prata med Alex och rid sedan för att berätta vad hon sagt för Linda" så är jag lycklig, bara jag får mina xp så att jag kan gå upp en nivå.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.