Chrome Pointer

Nu ni

   Nu är Alla hjärtans dag avklarad. Skönt. Men alltså nu är alltså alla event fram till påsk avklarade i spelet. För ärligt talat tvivlar jag på att morgondagens uppdatering kör på "nejmen det kinesiska nyåret infaller ju typ nu, då nu flaxar det runt drakar här och ni kan smälla fyverkerier!". Näe.
 
   Det innebär att nu finns det möjligheter. Nya kläder lär vi ju få rätt ofta. Men i övrigt - Jorvik, hästar, Fornkungens bergsväg, Baronessans galoppbana (jösses vilka värdelösa byggarbetare som sysslar med den, hoppas verkligen inte att Baronessan betalar ut lön till dem fortfarande), dinodalen, de nya championaten, fortsättning på huvudstoryn, vad som helst kan hända. (Det här påminner mig om att jag måste fylla på Wikin med massa grejer också, vad jobbigt det blev) Jag skulle faktiskt inte banga på nya kläder, jag gillar sånt. Men jag vill så gärna ha de nya tränsen i snyggare färger. Snälla SSO, Ash vill ha träns i brunt och svart.
 
 
   Tips - lyssna inte på en monolog av Magnus Betnér samtidigt som ni försöker blogga med ett barnvänligt språk. Det kan sluta med att ni börjar citera saker som kanske inte riktigt passar i sammanhanget. Hehe.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.