Chrome Pointer

Nu kommer det hända lite framöver

   Eftersom jag inte har ett liv (bokstavligt talat) har jag skrivit ihop ett antal inlägg som kommer upp inom de närmsta dagarna där. Bloggutmaningen jag utmanat mig själv på är färdigskriven fram till dag 6 - just nu är jag ju hemma och sjuk men i vanliga fall är jag ute och kubbar i stallet ungefär sex timmar per dag. Åtta och en halv timme om jag jobbar onsdageftermiddag. Men det är ganska mys att vara i stallet till halv elva på kvällen ändå.
 
   Back on topic, i snitt jag jag försöka langa in typ fyra inlägg om dagen. Varför? Ja, det är ju inte för att jag har många läsare, för det har jag faktiskt inte, haha. Nej, jag tycker ju det här är roligt, that's why. Jag har ju också bloggat på en personlig blogg i fyra år utan läsare (har ca 20 om dagen efter dessa år - vilka dessa 20 är , det har jag inte den blekaste om och jag fattar inte varför de är intresserade, ärligt talat...) och läsarantalet gör inte mig mycket, bara jag får skriva.
 
 
   Varför gör jag då reklam för bloggen? För Wikins skull. Mitt mål med min Wiki är att det är en sida som många använder, där de kan läsa på och lära sig mer om SSO. Därför vill jag locka dit mer folk, som läser, redigerar, lägger till.
 
   All rosa text som finns här på bloggen länkar till Wikin. Jag blir bara glad om folk använder sig av den. Jag blir ännu gladare om folk bidrar till den.
 
 
   Har inte så mycket mer att säga nu. Until tomorrow - 
   (Jag kunde inte låta bli)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.