Chrome Pointer

Nu har jag lite koll igen

   Har spelat lite på SSL3 idag, det behövdes. Mindes typ ingenting som hände så det var välbehövligt för att ha koll på Wikin. O, min Wiki. Min bebis. Stolt mamma.
 
   Det blev lite användning av Fraps nu också, vet inte hur jag någonsin klarade mig utan Fraps. Har nämligen velat ha tag i en viss bild.
   Är den inte underbar? ♥


Maria moondaughter

Jag har alltid älskat den där bilden^^ och jag har alltid undrat vad de där vingarna innebär... Jag hoppas vi får veta mer om vingarna i SSO :)

Svar: Ja, den bilden är helt fantastisk! Vingarna har jag också undrat över, gissningen är att de typ flyger över Vindarnas stig? ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.