Chrome Pointer

Morgondagen

   Ursäkta för att inget hänt här idag, men det är sportlov i mitt område och jag har spenderat dagen med en kamrat.
 
   I morgon, då hoppas jag att det händer saker. Vi måste ju installera en ny Plug-In för att kunna spela spelet. Jag tror inte endast att det är för att det ska bli kortare laddningstider, jag tror att det är för att kunna hålla uppe hela spelet bättre.
   Då kan man ju anta att det rör Moorlandchampionatet, som uppenbarligen har spunkat lite på sistone, men jag hoppas på att det också ligger grund för en större uppdatering.
 
   Nu hoppas jag på att det händer något roligt i morgon. Jag kommer inte kunna se uppdateringen precis då den kommer, för jag kommer vara ute och fara hela dagen, men det kan hända att jag langar in något om det i morgon kväll.
 
   Nä, det ska bli spännande, det här.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.