Chrome Pointer

Lite besviken

   Jag trodde visserligen att det skulle hända något med championaten, men inte nu. Det alla är ute efter bör ju vara hästarna. Och eftersom jag inte heller kan vara med i championaten, då min dator inte pallar det, har jag ingen nytta av den här uppdateringen. Trist, tycker jag. Men det verkar vara en spännande bana, dock går den inte som jag hade gissat. Min gissning var tydligen helt ute och cyklade, haha.
   Det här med att Moorlandchampionatet är stängt just nu... Med tanke på problemen som har funnits förstår jag att det bara finns ett championat åt gången, men jag hade ändå hoppats lite på att championaten skulle vara öppna samtidigt, men gå av stapeln på olika tider. Men det kanske är något för framtiden?
   Aja, inte mycket att göra. Men jag hoppas på att hästarna kommer snart.


Frida Silvergrove

Heej men vet du vad värva en kompis är? Det finns på hemsidan när man trycker på den listan så finns det olika saker som man kan välja mellan men vet du? Hälsningar Frida Silvergrove

Svar: SSO har sagt att de kommer ge ut mer information snart!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.