Chrome Pointer

Känner mig lite duktig

   Efter att ha haft alla fyra Starshine-spelen i min ägo sedan dagen de kom ut lyckades jag först igår klara den sista nivån i SSL4. Det innebär att jag först nu också fick tillgång till den hemliga nivån. Inte så mycket att se, men man måste väl ha spelat ut serien för att få kalla sig nörd egentligen, haha.


Anonym

Jag klarade första spelet på en dag. Andra spelet började jag spela på kvällen, typ halva. Resten klarade jag dagen efter. Tredje spelet tog också två dagar och det sista tog en dag att klara! :)

Lovis

Hur klara du den? ;o
Jag får panik på att jag inte klarar den! ^^

Svar: Jag lyckades hitta rätt vägar till sigillen helt och klarade banan på ca fem minuter, då man väl lyckas lista ut var vägarna är är det riktigt lätt :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.