Chrome Pointer

Jorviksfull- nej, Jorvikiskt... va?

   Vi vet att hästen som vi lånar av Moorlandstallet (juste, om man hänger med i storyn vet man att man äger inte ens sin häst) är en fullblodshäst. Jorviksfullblod. Eller är det Jorvikfullblod? Eller Jorvikiskt fullblod?
 
   Oavsett hur jag vänder och vrider på det känns det så fel att läsa, och att uttala.
 
   Vad tycker du?


lucy westlake

jorviksfullblod!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.