Chrome Pointer

Irritationsmoment

   En sak som jag regerade på nu i onsdags, då de nya tränsen kom, var - varför så fula färger?
 
   Eller fula kanske inte är rätt ord. Däremot är det färger som är svåra att matcha om man föredrar mer subtila outfits, så som jag gör.
   Jag köpte ju det gråa tillsist. Jag tycker att Ash passar fantastiskt bra i det, trots att han egentligen har "fel färg", men jag förstår inte varför vi inte fick de normala färgerna brunt och svart i denna första uppdatering? Det ljusa rosa från fiskebyn var också ganska fantastiskt, men för att det ska se vettigt ut behöver jag då rida barbacka. Och då går allt så lååååångsamt :P
 
   Jag älskar verkligen westerntränsen, men jag hoppas verkligen att vi får minst två nya sådana på onsdag - brunt och svart. Snälla, annars får jag klä ut min lille hingst i rosa och han säger att han gillar svart! (tror jag)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.