Chrome Pointer

Goddag o ni läsare

   Först nu har jag lyckats sätta mig framför datorn. Det är som sagt lördag, och på lördagar jobbar jag på min ridskola mellan 7-13, (jag har alltså varit uppe sedan strax innan kl 6) och sen har jag handlat och nu ätit. Lördagar är tuffa dagar, men det är värt det. Det är så otroligt roligt att jobba med människor och hästar på det sättet jag gör.
 
   Jag ligger en dag efter med uppdragen på Vingården då jag inte hann spela i onsdags, men i morgon är jag färdig med dem och då blir det väl en utvärdering, skulle jag tro. I morgon ska jag också sätta igång mammas dator, så då får jag möjlighet att fixa lite nya bilder, och att spela mer seriöst. Dessutom är jag jättetrött nu så jag orkar inte med så mycket mer idag, haha.
 
 
   Idag händer alltså inte så mycket mer här. Dock vill jag tacka er som läser varje dag, jag tycker det är jätteroligt att mina åsikter uppskattas. Men, jag har precis som förut frågan - vad bör jag skriva om? Kom med idéer, jag behöver något att flumma om helt enkelt.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.