Chrome Pointer

Funderingar runt hästfunktionen

   Nu blir det ett långt inlägg, men det är ju också därför jag gör det här. Jag älskar att skriva och jag vill uttrycka mina funderingar.
 
   Någon gång det här året kommer ju hästfunktionen. Och ingen vet hur den kommer se ut.
 
   Vi vet att SSO-teamet hade planerat att lägga upp funktionen så att man besöker en hästmarknad. Den tanken skrämmer mig lite. För en hästmarknad i mina öron låter som ett ställe där man köper en redan existerande häst.
   Innebär det att hästarna har bestämda färger? Att det finns ett litet begränsat antal hästar att välja mellan? Att hästarna redan har ett namn?
   Det hoppas jag verkligen inte. Visserligen skulle det ge en mer realistisk känsla till spelet, men jag tror att jag inte är ensam då jag säger att jag vill kunna skräddarsy min drömhäst. Ja, jag vill ha min Wildheart. Sen vill jag ha ett sto också, men jag är osäker på färg och namn där. Jag tror nämligen att man kommer kunna ha minst tre hästar, eftersom det är intrycket jag fått under den tiden jag spelat. Kanske fler än så, jag vet inte. Kanske de hittar på så att vanliga Star Riders kan ha en extra häst och Star Riders på livstid kan ha ytterligare en till?
 
   Angående hästfärger är jag jättenyfiken. Den tigererade hästen tror jag kommer bli tillgänglig, men det kan ju också hända att de använder den hästen i sina reklamer bara för att sticka ut lite. Att den hästen liksom är en symbol för SSO. Men, jag vill gärna att den ska bli tillgänglig. Även fast jag själv kanske inte skulle använda den tror jag att många vill det och det vore så charmigt att se den i spelet.
   Jag skulle vilja se ett par nya skäckfärger också, typ svartskäck och rödskäck. I ärlighetens namn är jag inte så förtjust i den som finns. Ibland kan jag känna lite "wow, jag skulle vilja ha en sån", men det är mest då jag ser den i outfits som jag tycker den passar i. Såsom Miranda Moonbell som gärna klär sin häst Wintermagic i rosa, jag tycker det är fantastiskt snyggt.
   Miranda Moonbell och hennes häst Wintermagic, som passar jättebra i rosa. [Bild från Mirandas blogg]
 
   Den frågan som väldigt många är lite oroliga för inför denna efterlängtade funktion är ju pengafrågan. Hur mycket kommer hästarna kosta?
   Risken är ju att de kommer vara väldigt dyra. Med tanke på att en av kaninerna i Pet Shop Girls kostar 200 SC, och de egentligen bara är prydnad, så lär hästarna vara väldigt mycket dyrare. (Det finns en anledning till att jag aldrig vågar shoppa så att jag har mindre än 3000 SC, jag är rätt snål av mig.)
   Så vad ska man gissa på? Någonstans mellan 500-1000 SC?
 
   Sen finns det frågor som väldigt sällan syns, men som antagligen ändå finns. Kommer hästarna ha annorlunda "modeller", alltså att de kanske påminner mer om hästarna i Star Stable, eller kanske Tin-Can? Kommer hästarna ha andra manfrisyrer som startutbud? Kommer det tillkomma fler hästfärger efterhand och är det då möjligt att byta till sig den? Kan man köpa en häst för att sedan sälja den igen? Kan man byta ifrån sig hästen man fått i början av spelet? Kan man byta hästar med varandra? Oändliga frågor, vissa som vi kanske inte kan få svar på förrän om flera år. Det beror ju också på hur fort spelet växer och utvecklas.
 
   Det finns mycket funderingar runt det här, och det finns nog ingen som inte längtar. Men en stor fråga kvarstår - vad kommer vi se först? Jorvik eller hästarna?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.