Chrome Pointer

Det verkar hända saker

   Jag har som sagt inte spelat seriöst på några dagar då jag är rädd om min dator som är påväg att klappa ihop, men jag har lagt märke till att nya grejer händer borta på den södra ön, där Jorvikstallet ligger. Det är ju spännande att det dyker upp murar, klippor och växter och det tyder ju på att vi kan få tillgång till området snart.
 
   Jag hoppas att det finns ett antal nya NPC's där på andra sidan Southsilvervattnet, som ger ut nya uppdrag. Om inte annat kan de väl hålla i några blåa? Och det måste ju bli nya tävlingar där borta, vad kommer det bli? Hoppbanor? Terrängbanor? Kanske tillochmed dressyr? I ett ridhus? Åh, jag hoppas verkligen att det finns minst en ridbana och minst ett ridhus där. Ridbana tror jag dock kommer finnas i Jorvikstallet. Om stallet får en mer radikal förändring... det går inte. Det måste ligga nära de båda tidigare versionerna, annars lär det bli folkstorm. Det här bör ju vara en hyllning till Jorvikstallet, stället där allt började.
 
   Jag börjar bli rätt säker på att hästfunktionen kommer innan Jorvikstallet. Jag vet inte riktigt varför, någon slags känsla bara. Och hästfunktionen bör komma inom två månader, om SSO-teamet nu hinner dra ihop det i tid.
   Åhåhå, det ska bli så spännande det här. Jag längtar tillbaka till Jorvik.
   Det får inte ha förändrats för mycket. Det måste vara igenkännligt.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.