Chrome Pointer

Dag 7 – Min favorittävling

   Jag är nog lite tråkig, men jag gillar faktiskt Moorlands ridspår, det som Tan har koll på. Haha, jag vet, men det var ju ett av de få racen som fanns i början. Och jag hade faktiskt rekord för bäst någonsin under ett par dagar i spelets gryning ^^ Inte för att det är något jag strävar efter nu, haha, jag lyckas verkligen inte hur jag än gör. Jag är numera lycklig bara jag får mina 20 JS då jag ridit ett lopp. Och erfarenhet till Ash också, förstås, vid de tillfällen han kan gå upp i nivå.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.