Chrome Pointer

Dag 6 – Min drömhäst

   Det var som sagt en annan typ av häst jag funderade på innan jag upptäckte min egen Ash. Jag var nämligen väldigt förtjust i en viss häst från Beauvista.
   Titta på den bara! Den färgen ♥ Den bruna färgen med bläs och strumpor skulle jag lätt kunna kombinera med precis vilken manfärg som helst, för jag tycker den är så vacker.
 
   Om jag fick välja vilken annan häst än Ash, skulle det då vara den här hästen. Jag älskar Ash och skulle aldrig byta ut honom, men om jag fick valet att ha en till är det denne jag vill ha. Wildheart. (Ja, jag älskar Melody Club också)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.