Chrome Pointer

Dag 2 - Min häst

   Jag tycker alltid min häst är en viktig del då jag spelar hästspel. Så jag visste att jag skulle behöva hitta en häst som jag skulle trivas med, en häst jag inte skulle kunna tröttna på.
 
   Jag bläddrade igenom alla tillgängliga hästfärger som fanns. Det fanns en färg, som jag ska återkomma till, som jag kände "Ja, den är min". Men så hittade jag den apelkastade hästen. Stannade upp för en sekund. Började bläddra igenom manfärgerna, och jag var fast.
 
   Min häst behövde bara ett namn. Jag tryckte på slumpknappen EN gång.
 
 
   Ashdancer.
 
   Esmeralda Silverforce på den silverskimmrande Ashdancer. Askdansaren. Det var lite för bra för att vara sant.
 
 
   Och så beslöt jag mig för att Ash var min framtida kamrat. Jag har inte ångrat det beslutet en sekund.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.