Chrome Pointer

Dag 19 – Ett uppdrag jag hoppas på

   Det jag tänker nämna först är - fler dagliga uppdrag. Det finns ju så mycket att göra på Silverglades Hästsportcenter, borde det inte behöva lassas hö vid de andra stallen också? (Dock kan det bli lite svårt vid Fort Pinta då dess höbalar ligger intill ett stup...)
 
   Annars vill jag ha uppdrag som avslöjar mer om Garnoks legoknektar. Jag vill veta hur länge de har varit med Garnok, vad de gör på jorden, vad gör just Mörkerryttarna, vem blir den fjärde Mörkerryttaren, kommer Justin komma tillbaka, allt det där. Jag vill möta Anne och Lisa. Jag vill se till att Meteor får återförenas med Linda.
 
   Det ska bli så spännande, det här.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.